El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Estela, devastada per culpa dels Matamoros: “Tinc ansietat i prenc pastilles”
  • CA

Diego Matamoros i Estela Grande han confirmat la seva separació, una ruptura molt anunciada arran dels greus problemes que han tingut des que Estela comencés a participar a ‘El tiempo de descuento’. Després d’uns dies de silenci, la col·laboradora de televisió ha concedit una entrevista exclusiva a ‘Lecturas’ molt explosiva.

Estela, a la portada de 'Lecturas'

Estela, a la portada de ‘Lecturas’

Estela es trenca en la primera entrevista com a dona soltera. Destrossada i molt penedida d’haver creat una crisi en el matrimoni que ha acabat en ruptura. Aquestes últimes setmanes han estat molt dures per a ella, que se sent assenyalada per molts: “Tinc ansietat, prenc pastilles per dormir i estic amb una psicòloga“, reconeix. Relata com va ser l’última discussió de parella, forta i “plena de retrets”: “Es van obrir totes les ferides i vam acabar recriminant-nos merdes… Segueixo enamorada de Diego, però la reconciliació és impossible. Hi ha molt de rancor i junts érem una bomba de rellotgeria”.

“Només demano una mica d’empatia… Diego vol resoldre el divorci ràpidament, però jo tenia l’esperança que ho podríem resoldre en un futur. Tot va començar per culpa de la meva amistat amb Kiko Jiménez i ara no tinc relació amb ell… M’he sentit ridícula“. 

Diego Matamoros i Estela Europa Press

Diego Matamoros i Estela / Europa Press

I d’aquí, a criticar el tracte que li ha donat el seu sogre, el col·laborador de ‘Sálvame’ Kiko Matamoros. “M’ha atacat i m’ha volgut enderrocar. No sabia que m’odiés tant, mai no he tingut relació amb ell. No em vaig adonar que era tan greu fins que la meva mare em va dir que mai més s’asseuria amb aquest senyor”. Tampoc no li perdona que Kiko hagi tret a relluir la situació econòmica que té la seva família i la d’Estela: “Ho ha fet servir per atacar-me. El cognom Matamoros m’ha causat molts disgustos, problemes i mals de cap. He viscut coses molt dures i difícils durant el temps que he viscut amb Diego. Temes legals i durs”. Una relació trencada i molts temes pendents. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa