El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Escridassen la néta de Joan Carles i Sofia al mig del carrer: “Lladre!”

Les ombres de la gestió de Joan Carles I i tots els seus escàndols estan afectant també a la Família Reial. L’última persona que ho ha patit públicament ha estat Victoria Federica, néta del rei emèrit espanyola, que ha estat sorpresa en ple carrer i escridassada, un fets que han deixat a la jove sense paraules.

Victoria Federica hauria usat alguna de les targetes de l’emèrit amb fons dubtosos, una ‘targeta black’, amb la que la jove hauria pagat nombroses despeses i que han provocat l’empipament dels ciutadans. Per aquest motiu, la néta de Joan Carles I ha viscut un moment complicat en ple carrer madrileny.

“Lladre! Lladre!”, s’escoltava contínuament mentre Victoria Federica caminava amb la seva parella. Però el que més va molestar la néta de Joan Carles i Sofia va ser quan una de les persones que era al carrer va cridar: “Torna els diners!”. En sentir això, la noia es va aturar, va girar la cara desafiant i va mirar fixament als qui l’escridassaven, tot i que va continuar caminant com si res.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa