Es fan públics quins van ser els percentatges de les votacions en la final de ‘Supervivientes 2021’

En la final es van quadruplicar els vots respecte a l'edició anterior

Al programa ‘Supervivientes: el debate final’ els concursants no només han pogut ajustar comptes pendents amb els seus companys de concurs, sinó que ells i els espectadors han descobert quins van ser els percentatges de les votacions que van portar a Olga Moreno a proclamar-se guanyadora de l’edició d’enguany.

“El dia 23 va haver-hi saturació de línies per allau de participació. I el problema va ser tècnicament resolt sense perjudici per a cap dels participants. Tots els vots i trucades van ser computats correctament, tal com es va dir en la gala ja. I es van presentar davant el notari Don Pablo Ramallo Taboada, qui els ha revisat i ens ha donat l’ok. Donarem els percentatges oficials”, ha explicat el presentador Jordi González.

El dimecres Olga va obtenir el 75,23% dels vots enfront dels 24,77%de Tom. El divendres, Olga va guanyar de nou fins a proclamar-se vencedora. En el primer televot contra Olga ho va fer amb el 75,8% enfront dels 24,2%. Posteriorment, Jordi va comunicar que en el televot entre Olga i Melyssa, Olga va aconseguir el 67,48% de vots davant els 32,52% de la seva companya.

En la final, la votació de la qual es va quadruplicar respecte a la final de l’edició anterior, Olga vencia a Gianmarco amb el 61,17% dels vots.

Comentaris

    M'importa tres cagarros 27/07/2021 9:34 pm
    M'importa tres cagarros el que facin o deixin de fer, si fan vacances o deixen de fer-ne, si les fan, on i amb qui les fan, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es fan abraçades, el què mengen o deixen de menjar, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai . Així mateix, m'importa una merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa una merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari