El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Es fan públics els missatges de Rocío Flores cap a la seva mare Rocío Carrasco: “Olga és la meva mare”
  • CA

Rocío Carrasco ha assegurat en el seu documental ‘Rocío, explicar la verdad para seguir viva’ que la seva filla, Rocío Flores, no té un bon concepte d’ella arran d’aquesta “llavor del mal” que considera que el seu pare, Antonio David Flores, havia fet créixer en ella des que era petita. La jove nega tot això però el programa de Telecinco ‘Socialité’ ha tret a la llum uns missatges que podrien demostrar el contrari.

Aquests missatges van ser escrits per Rocío Flores fa uns anys i en ells es pot apreciar un cert menyspreu quan es dirigeix a la seva mare i que va escriure a Twitter. Usuaris anònims li formulen diverses preguntes, i ella respon a tot.

Rocío Flores deixa entreveure que canviaria a la seva mare i que hi ha “una persona bastant pròxima” a la qual no troba a faltar (aquests missatges coincideixen amb el moment en el qual la jove va anar a viure amb el seu pare). A més, es refereix a Olga Moreno com la seva mare en moltes ocasions: “La meva mare es diu Olga”.

Rocío carrega també directament contra Amador Mohedano i Rosa Benito, els seus tiets, a qui defineix com a “vividors”. Per part seva, la presentadora María Patiño ha considerat que aquests missatges formen part del passat i vol pensar que aquests sentiments cap a la seva mare ja no els sent.

El desesperat missatge de Rocío Flores a la seva mare: “Truca’ns”

Rocío Flores es va esplaiar aquest divendres en ‘El programa d’Ana Rosa’, on va decidir enviar-li un missatge a la seva mare: “Als teus fills no te’ls ha arrencat ningú, truca’ns, no puc més”, va ser el seu crit d’auxili després d’assegurar que havia intentat posar-se en contacte amb la seva mare, sense èxit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa