El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ernest de Hannover i la parella, caçats en una discussió fortíssima

Ernest de Hannover sempre ha estat molt polèmic. El royal encara està casat formalment amb Carolina de Mònaco, però fan vides separades des de fa molts anys i, de fet, ell no amaga les relacions amb diferents dones que va encadenant. Aquesta setmana els fotògrafs de la revista Semana col·loquen unes fotografies seves en portada que el deixen molt malament, ja que apareix discutint-se de males maneres amb la nova xicota en ple carrer. Ernest i Clàudia es mostren molt enfadats, gesticulant de manera exagerada i sense dissimular que s’estaven cridant enmig del carrer. La situació va empitjorar encara més quan van veure l’Ernest escridassant una amiga de la xicota, a qui va fer fora de la taula amb una empenta. No s’han filtrat els motius de la baralla, però queda clar que devia ser alguna cosa bastant greu com per muntar un xou d’aquestes característiques davant de tothom.

Aquestes imatges sorprenen molt, tenint en compte que aquesta mateixa setmana es parlava d’un presumpte trasllat de la parella a Madrid per començar a viure junts. Van iniciar la relació aquest estiu, però tot sembla indicar que està sent una aventura molt intensa. La discussió que hauria motivat aquestes desagradables imatges podria posposar el trasllat de la parella o, fins i tot, derivar en una ruptura. El que queda clar és que Ernest de Hannover no té problema en mostrar-se tal com és públicament, encara que sigui amb càmeres davant.

La seva vida ha estat plena d’excessos, tal com ell ha reconegut en diverses entrevistes. En una de les últimes que ha concedit, de fet, assegurava haver estat addicte a l’alcohol durant molt de temps. No té bona relació amb l’ex i tampoc amb els fills. Excèntric, l’han detingut un parell d’ocasions i acumula una llarga llista d’episodis controvertits que no ajuden a què tingui una imatge pública gaire bona. Aquest escàndol se suma a la resta i torna a col·locar-lo en la primera línia mediàtica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa