El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Discussió fortíssima d’Ernest de Hannover i el fill en ple carrer
  • CA

Ernest de Hannover és un dels membres de les famílies reials europees més controvertit. Sense cap mena de dubte, és ell qui ha protagonitzat més titulars escandalosos en aquests últims anys… i això és molt dir. L’exmarit de Carolina de Mònaco va ser fotografiat la setmana passada enmig d’una discussió fortíssima amb la nòvia. Els paparazzi el van captar, fins i tot, fent una empenta a una de les amigues de la seva xicota. Violent, malhumorat i escridassant a totes dues sense cap mena de vergonya. El van deixar verd, com era lògic, però sembla que el royal no ha après la lliçó… Avui torna a ser captat pels fotògrafs d’Europa Press en una altra discussió en ple carrer. En aquest cas, en un enfrontament amb el fill Christian a la terrassa d’un restaurant.

Per segon cop aquest mes, Ernest torna a evidenciar el seu mal caràcter. El que havia de ser un dinar en un restaurant especialitzat en marisc acabava malament, amb pare i fill dient-se de tot sota l’atenta mirada dels reporters. Gesticulació exagerada, crits i retrets en una discussió que va anar pujant de to. Tot començava quan el jove li ensenyava alguna cosa en el seu telèfon, una imatge o un missatge que enfurismava el seu pare tal com demostren les imatges que han publicat.

Ernest de Hannover i el fill s’enfronten sota l’atenta mirada dels fotògrafs / Europa Press

Un nou escàndol que esquitxa, una altra vegada, a un dels aristòcrates més escandalosos. Oficialment encara està casat amb Carolina de Mònaco, però fa anys que ni tan sols es veuen. Nerviós i alterat, els incidents que protagonitza són cada cop més habituals. Cal recordar que el passat mes de març va arribar a ser detingut i condemnat en una sentència per haver atacat, en total estat d’embriaguesa, a diversos agents de policia i a una parella de cuidadors que treballaven en el seu pavelló de caça. Davant del tribunal, el príncep va confessar que estava “molt penedit” del que havia passat i que estava disposat a pagar els danys. Ara semblava que havia volgut canviar de vida i allunyar-se de les polèmiques, per la qual cosa s’havia traslladat a Madrid amb la seva nova xicota. De moment sembla, però, que no ha aconseguit deixar de cridar l’atenció.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Baldric a novembre 06, 2021 | 01:11
    Baldric novembre 06, 2021 | 01:11
    I qui no te discusions amb fills adolescents?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa