El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tercera detenció d’Ernest de Hannover en només dos mesos
  • CA

Ernest de Hannover torna a ser protagonista d’un escàndol amb la policia. El príncep ha estat arrestat aquest dilluns i, amb aquesta, ja són tres les detencions només durant aquest estiu. El diari austríac ‘Kronen Zeitung’ afirma que l’exmarit de Carolina de Mònaco ha estat detingut en la seva casa de la muntanya. El tribunal de Wels hauria emès una ordre d’arrest després que el matrimoni que treballa per a ell el denunciés per coaccions i amenaces.

Diversos policies haurien envoltat el seu pavelló de caça, disposats a detenir-lo. Ernest, visiblement alterat, hauria arrancat un senyal de trànsit i trencat la finestra durant l’última discussió amb els treballadors: “O sortiu de casa sigil·losament o truco a uns assassins”. 

Ernest de Hannover Europa Press

Ernest de Hannover / Europa Press

El passat mes de juliol ja s’havien traslladat fins allà per detenir-lo, quan Ernest va ser molt violent amb els agents -fins al punt d’amenaçar-los amb un ganivet- abans de denunciar-los per uns presumptes actes de brutalitat policial. En aquesta ocasió, per tal d’evitar aquestes acusacions, haurien decidit gravar la intervenció. I és que l’últim contacte que havien tingut amb ell havia acabat de males maneres, amb Ernest perseguint-los amb el cotxe mentre els insultava i els amenaçava amb un bat de beisbol. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa