Ernest de Hannover, detingut i ingressat en un psiquiàtric

Ernest de Hannover torna a estar envoltat de polèmica. En aquesta ocasió ocupa tots els titulars perquè ha estat detingut i ingressat a la zona de psiquiatria d’un hospital d’Àustria. El mitjà ‘Kronen Zeitung’ ho anuncia en exclusiva en un article ple de fotografies que el mostren molt més prim i demacrat.

Expliquen que el príncep es trobava a la seva casa de camp del nord del país, quan hauria trucat a la policia entre crits mentre assegurava que l’estaven intentant matant. Quan els agents van arribar, s’haurien trobat una parella que no sabia res sobre el tema i que van ajudar-los a trobar el príncep.

El van trobar en un pavelló de caça, molt alterat i agressiu perquè deien que un home l’havia intentat assassinar per no donar-li la seva medicació. Fora de si, hauria arribat a agafar del cap a un dels oficials i va rebre una cop per reduir-lo. Davant d’això, va amenaçar els agents amb un ganivet de 30 centímetres. Hauria tornat a ser reduït després d’atacar un altre policia, abans de ser traslladat a un hospital en el qual l’han ingressat a l’ala psiquiàtrica.

Ernest de Hannover   Europa Press

Ernest de Hannover Europa Press

El besnét de l’últim emperador alemany dona una versió molt diferent, però. En unes declaracions al mateix diari, assegura que estava patint una hipoglucèmia i que es trobava molt malament. Denuncia que els policies li van baixar els pantalons i el van fer cops mentre l’arrossegaven per terra. De moment els fets continuen investigant-se enmig d’una polèmica que torna a esquitxar de ple l’exmarit de Carolina de Mònaco.

 

 

Nou comentari