El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Enxampen Terelu Campos discutint amb la seva filla i criticant l’ex de la seva mare
  • CA

Terelu Campos arribava indignadísima a un local on l’esperava la seva filla a l’entrada. “Quin malson!”, deia a la seva entrada davant les preguntes de la premsa, tancava la porta amb un fort cop i no saludava a la seva filla Alejandra, que segons després li deia alguna cosa a cau d’orella, tal i com es pot veure en les imatges emeses pel programa ‘Sálvame’. 

El que no podia esperar Terelu és que, mentre era a la terrassa, la continuarien gravant. Asseguda al costat de la seva filla i d’una altra persona, se la veu enfadada i, tot i que no se la pot escoltar, sí que es llegeixen els seus llavis. L’empipament de l’excol·laboradora de ‘Sálvame’ és evident i sembla esbroncar a la seva filla amb frases com: “H… és fort… Camina! sí? No em diguis! No ho sabia!” o “Sóc gili…, aquesta és la diferència entre tu i jo”. Alejandra sembla argumentar alguna cosa, però quan acaba la seva mare aplaudeix i respon amb un irònic “Bravo!”

La conversa canvia seguidament, i sembla que l’al·ludida és la seva germana, Carmen Borrego, i el tema la seva mare. Davant d’això, Alejandra torna a dir alguna cosa però Terelu li respon: “Val, però tu necessites a la meva mare”. La seva filla replica però Terelu li demana que estigui tranquil·la fent-li també un gest amb la mà.

I hi ha més, Terelu també parla d’Edmundo Arrocet i, de moment, es veu com diu: “Edmundo a mi què c… m’importa”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa