El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Enrique San Francisco: “Estem vivint una dictadura encoberta terrible”
  • CA

Enrique San Francisco segueix el seu tour televisiu. Aquest cap de setmana vam veure l’actor i humorista a La Sexta, en una entrevista que va fer servir per criticar la gestió que ha fet el govern durant aquesta segona onada de la pandèmia. Ara ha aparegut a Espejo Público de la mà de Fran Rivera, que l’ha entrevistat en la seva secció. En aquesta ocasió, San Francisco ha estat encara més contundent i ha deixat anar frases lapidàries.

Enrique San Francisco a Espejo Público / Antena 3

Ha deixat molt clar el seu malestar en una conversa en la qual ha arribat a assegurar que considera que estem vivint sota una dictadura encoberta: “Mai no m’he sentit menys lliure que ara, i això que he viscut sota la dictadura franquista. Amb Franco teníem censura i ara el que se censura és l’opinió, aquesta és la pitjor censura que pot haver-hi. Estem vivint una dictadura disfressada i encoberta terrible“.

Ha volgut destacar que no es considera de cap partit, encara que dugui a sobre sense vergonya la bandera espanyola: “Lamentablement em diuen feixista només perquè mostro la bandera. Ara bé, aviso que la duré a sobre fins que em peguin”.

 

 

“No tenim polítics, tenim agitadors que menteixen molt. No em crec res del que diuen perquè no saben res o perquè fan que no saben res i confonen al poble. La saturació d’informació m’ha portat a no creure’m res. Tot això crea una incertesa absoluta. L’única cosa que em crec és que hi ha molts morts, evidentment, i això és el que ha de fer que ens preocupem”, reflexiona en unes noves declaracions que ja comencen a fer parlar molt. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa