El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Enrique San Francisco, àcid contra els polítics: “Carronyaires i dèspotes”
  • CA

Enrique San Francisco s’ha mostrat sense pèls a la llengua a ‘Liarla Pardo’, programa en el qual ha carregat durament contra els polítics. L’actor ha concedit unes declaracions molt àcides contra Pedro Sánchez i la classe política en general, la qual considera que cada vegada és pitjor.

Primer de tot ha volgut criticar-los en general: “Només els importa el poder, tota la resta els hi és igual”. I d’aquí, a denunciar específicament la feina de Pedro Sánchez, a qui titlla irònicament d’emperador: “Escoltar la manera amb la qual l’emperador i els altres es refereixen al poble amb aquesta falta de respecte i despotisme em sembla terrible. Els polítics d’abans estimaven el seu poble i se’l creien, amb errors o no”. 

Enrique San Francisco critica Pedro Sánchez Liarla Pardo

Enrique San Francisco critica Pedro Sánchez / Liarla Pardo

Com creu que es podria millorar aquesta situació? “Jo sóc dels que pensa que en aquest país s’hauria de votar per polítics i no per partits, que els va molt bé a ells, perquè agafen les arques i les distribueixen com volen. Els polítics tenen m… fins a dalt“.

Què és el que més li preocupa? Que hi hagi molts “agitadors” en el Congrés: “El que més em preocupa és la quantitat de sistemes que fan servir els polítics, d’una banda i de l’altra, per enemistar el poble. La feina dels polítics és dividir perquè són uns carronyaires que viuen del conflicte”. Sincer i sense vergonya a l’hora de deixar verds els polítics. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa