El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Telecinco fitxa un tertulià que s’estrena amb amenaces i faltes de respecte als companys
  • CA

El programa Viva la vida ha incorporat un nou col·laborador aquest cap de setmana. Parlem del cantant Enrique del Pozo, que s’incorpora a l’equip de tertulians d’Emma García per comentar l’actualitat de la premsa rosa. En la seva estrena, Enrique s’ha enfrontat a un dels companys més controvertits de l’espai, a José Antonio Avilés.

Estaven comentant la delicada situació que travessa Ana Obregón després de la pèrdua de la mare, que arribava un any després de la mort del fill, quan Avilés començava a criticar-la i a parlar d’algunes polèmiques del seu passat. Era molt gratuït, no venia a res i no era el moment, certament, el que enfadava molt a Enrique del Pozo: “Quina necessitat tens d’explicar això ara, en el moment en el que està? No creus que estàs ficant merda gratuïtament? No és el moment de parlar d’aquestes històries”.

José Antonio Avilés es defensava, és clar, però la justificació no convencia el seu nou company: “No val tot amb l’excusa que has d’informar. No és procedent parlar d’una cosa antiga ara i això és un cop baix. T’estàs ficant en un tipus de merda que no procedeix. I no em cridis, perquè tu a mi no m’arribes a la sola de les sabates. Abaixa el to i tampoc no parlis més de les Campos, perquè et tanco la boca. És un avís”.

José Antonio Avilés té un nou enemic, el nou col·laborador de Viva la vida Enrique del Pozo / Telecinco

Avilés, fora de si, també l’atacava: “Ningú no és més que ningú. S’ha de tenir més humilitat perquè tots trepitgem el mateix terra, guapo“. Un enfrontament que empitjorava i que anava pujant de to, el que forçava a la presentadora a actuar i demanar pau. Queda clar que el nou col·laborador serà d’aquests que salten a la mínima.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa