Primeres fotos d’Enrique Ponce i Ana Soria, la parella sorpresa de l’estiu

El divorci de Paloma Cuevas i Enrique Ponce ha deixat tothom amb la boca oberta. Formaven un dels matrimonis més estables del star-system espanyol, però fa un parell de setmanes sortia a la llum que havien decidit separar-se. Poques hores després es filtrava el que semblava el motiu de la separació, que el torero estava sortint amb una model de 21 anys. Infidelitat? Ells mateixos ho desmentien en un comunicat, abans que se sabés que s’havien separat l’any passat. 

Des de llavors la premsa rosa va boja perseguint Enrique Ponce i la seva nova xicota, una noia 27 anys més jove. En una intervenció sorprenent a ‘Sálvame’, el torero deixava clar que estan molt enamorats: “Fins ara hem estat molt discrets…”, deia. Però ara que ja és oficial, sembla que han decidit deixar d’amagar-se.

De fet, fa un parell de dies la noia va publicar la seva primera foto junts; en la qual se’ls veu abraçats i divertits. 

Enrique Ponce i Ana Soria   Instagram

Enrique Ponce i Ana Soria / Instagram

Avui és la revista ‘Diez Minutos’ qui publica en portada una foto de la parella en una jornada de platja. A sobre d’un matalàs inflable de forma de cocodril, com una parella d’adolescents enamorats en les seves primeres vacances junts.

Enrique Ponce i Ana Soria, a la portada de 'Diez Minutos'

Enrique Ponce i Ana Soria, a la portada de ‘Diez Minutos’

Han gaudit d’uns dies de sol i platja a Almeria, en els quals els han vist prenent el sol, passejant per la platja, jugant a golf i també sopant a diversos restaurants. Ells mateixos han explicat que fa set mesos que estan junts, amb el confinament pel mig. Uns dies plens d’amor que estan acaparant tots els flaixos, ja que es tracta d’una de les parelles revelació d’aquest estiu. 

Nou comentari