Enrique Ponce, en directe a ‘Sálvame’ per demanar respecte: “No mentiu més”

La separació d’Enrique Ponce i Paloma Cuevas continua acaparant desenes de titulars. Formaven una de les parelles més estables i consolidades del star-system espanyol, però han decidit divorciar-se d’acord mutu després de 24 anys de matrimoni. Les notícies han corregut com la pólvora, el que ha forçat el torero a intervenir a ‘Sálvame’ en directe per demanar respecte. Els mitjans donen per fet que ha començat una relació amb una noia de 22 anys, amb qui diuen que estaria sortint des de fa un any i mig. Ponce, visiblement enfadat, ha negat que portin tant de temps junts.

En primer lloc emetien un comunicat en el qual confirmaven el sorprenent divorci i demanaven comprensió i respecte, el que a ‘Sálvame’ no els estaven concedint. És per això que Enrique Ponce ha acabat trucant Kiko Hernández: “Vull demanar respecte. Paloma i jo ens portem bé i no tenim cap problema. Tot això que esteu dient fa molt de mal. Demano respecte, res més. Vaig conèixer Ana (la nova xicota) fa uns mesos i prou. No tinc res més a dir. Han mentit molt sobre ella. Heu explicat moltes coses i nosaltres l’única cosa que volem és tranquil·litat i poder viure. Deixeu en pau la família d’Ana i totes les mentides, que hi ha dos nens per mi”. Una intervenció que acabava amb una confessió: “Però sí, estic molt il·lusionat amb Ana”.

Poc després era Paloma qui escrivia un missatge a Instagram: “La vida ens ha donat amor, una relació meravellosa i una família maca que és la nostra passió. Però la felicitat a vegades es bifurca en camins diferents i fa un temps que vam decidir recorre’ls, però units sempre en un horitzó comú, que és veure créixer les nostres filles en família. Cap separació acabarà amb l’estima i el respecte que ens professem l’un a l’altre i a les nostres respectives famílies, amb les quals mantenim una relació extraordinària. La vida és així i hem de viure-la, sense drames i abraçant-la amb tota l’estima de la qual som capaços”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#palomacuevas #enriqueponce

Una publicación compartida de Paloma? (@palomacuevasofficial) el

Un matrimoni trencat i una relació nova que sembla que tot just comença. 

Nou comentari