El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Enrique Ponce, com un adolescent amb Ana Soria
  • CA

Enrique Ponce i Ana Soria continuen vivint intensament una història d’amor que va començar amb el divorci sorpresa del torero. Ningú no s’esperava que tallés amb la seva dona després de tants anys sent considerats com un dels matrimonis més estables i, encara menys, que alhora sortís la notícia de la seva nova relació amb una jove estudiant vint anys més jove que ell. La sorpresa més gran? Que des que han deixat d’amagar-se, Enrique i Ana no fan més que publicar fotos romàntiques i missatges embafadors.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

El corazón más noble que he conocido nunca. Te quiero (más que ayer, y menos que mañana) ??

Una publicación compartida de Ana (@anasoria.7) el

 

El torero es mostra com un autèntic adolescent de la mà d’Ana, el que demostren les fotos que publica a Instagram. L’última? De les seves dues mans unides fent la forma d’un cor. I de fons, la cançó ‘Jóvenes eternamente’: “I jo, que no puc estar sense tu, no he trobat la manera que no hagis de morir”. 

Tot, pocs dies després de dedicar-se públicament uns missatges tendres que no deixen de sorprendre: “El cor més noble que he conegut mai. T’estimo més que ahir i menys que demà”, deia ella. I Ponce responia: “T’estimo més que a la meva vida. Sempre!”. 

Enrique Ponce dedica una cançó a Ana Soria / Instagram

Una relació que no tenen vergonya en fer pública, una sobreexposició que té els seus seguidors completament incrèduls. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa