El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Enrique del Pozo, agredit en un robatori amb violència al carrer

Enrique del Pozo ha patit una agressió en ple carrer que podria haver tingut conseqüències molt greus. L’actor i col·laborador de televisió ha compartit un parell de fotografies en el seu perfil d’Instagram, amb els que mostra el resultat de l’atac: “M’intenten robar la bossa i en no poder, em punxen el dit i gairebé arriben al dit. Ja estic bé, però cada dia com està el pati”, escriu tot acompanyant la foto del seu dit ple de sang. Parlem d’un atracament al carrer que ha suposat un gran ensurt per al tertulià del Viva la vida de Telecinco i també per als seus seguidors, que han omplert la publicació de missatges d’ànims i preguntes sobre el succés. Ell encara no ha respost i no ha donat més detalls, tot centrant-se en denunciar públicament una violència i uns delictes cada vegada més habituals.

Enrique del Pozo, agredit en un robatori amb violència / Instagram

Aquest incident arriba en un moment professional molt dolç per a ell. Enrique del Pozo està a punt d’estrenar un projecte nou a Movistar + que té els seus seguidors molt encuriosits. I és que ell encara no ha donat molts detalls, així com la cadena també ha optat per mantenir el misteri i guardar-se els detalls sobre aquesta nova feina. A més a més, Enrique també gaudeix d’una bona època pel que fa a la seva situació sentimental. El passat mes de maig, va concedir una entrevista exclusiva per a una revista del cor en la que posava per primera vegada de la mà del seu nou amor.

Parlem de Rubén Sánchez, culturista a qui va conèixer fa molts anys quan ambdós treballaven a Crónicas marcianas. No s’havien donat una oportunitat com a parella fins al 2021, moment en el que van començar una relació que asseguren que els fa molt feliços. De ben segur que Rubén ha estat al seu costat enmig d’una agressió en ple carrer que l’enfada i el preocupa alhora.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Joan Lliure a gener 17, 2022 | 12:05
    Joan Lliure gener 17, 2022 | 12:05
    "em punxen el dit i gairebé arriben al dit". Caram, no m'imagino com poden punxar el dit sense arribar-hi. Potser hauríem de revisar els textos no?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa