El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Enrique del Pozo confessa que va patir assetjament amb onze anys per part d’un sacerdot
  • CA

Enrique del Pozo ha estat l’última incorporació al programa ‘Viva la vida’, de Telecinco. I com no podia ser de cap altra manera, el col·laborador s’ha enfrontat, igual que la resta dels seus companys a ‘L’escala de les emocions’. El comentarista del cor ha començat la secció molt emocionat per recordar el seu passat, i molt especialment, a la seva mare. Entre les confessions més destacades està la que ha fet en relació a la seva infància: amb onze anys va patir assetjament per part d’un sacerdot que li va proposar que “el masturbés”.

El gran eix de la vida d’Enrique, i molt especialment de la seva infància, va ser la seva mare, que va morir l’any 2009. Quan el col·laborador era petit els seus pares es van separar, un fet que no estava ben vist en aquella època: “Quan jo era petit anava a comprar el pa i em deien ‘no li venem el pa al fill d’una puta”. Segons ha explicat Enrique, els homes d’aquell moment pensaven “que la seva mare era una dona fàcil pel fet d’estar separada, li proposaven coses davant de mi”.

A més d’aquest infern, Enrique del Pozo va viure un episodi que encara li produeix mal de panxa. El col·laborador ha explicat que quan era petit va patir abusos sexuals per part d’un sacerdot: “Ell pretenia que jo el masturbés, però el més terrible va ser el xantatge posterior, jo tenia por que em treiessin la beca amb la qual estudiava i la meva mare no pogués pagar-me els estudis, això mai li vaig explicar a ella”. Enrique encara recorda la por que va passar en aquella època: “Jo recordo tenir por de quedar-me adormit, ell estava en el saló del costat i a mi em donava pànic ser allà amb ell”.

Enrique del Pozo s’ha obert en canal en parlar sobre la seva sexualitat. El col·laborador assegura que ha patit una caça de bruixes en el passat per ser gai, o millor dit, per dir-ho: “Ens vèiem obligats a fingir, jo vaig haver de fer dos muntatges amb dones“. Enrique ha explicat que va trigar molt a parlar públicament de la seva bisexualitat: “Em vaig adonar que no podia estar amb 40 anys enganyant el públic i enganyant-me a mi mateix”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M'importa una merda a juny 06, 2021 | 21:40
    M'importa una merda juny 06, 2021 | 21:40
    M'importa una merda el que fan els "famossets" de l'altiplà. Amb haver-los de mantenir ja en tinc prou i massa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa