El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Empitjora l’estat de salut de Carmen Sevilla: “Ja no pot ni menjar sola”
  • CA

Carmen Sevilla té tots els seguidors amb el cor en un puny des de fa més de tres anys, quan van ingressar-la en una clínica especialitzada en Alzheimer, la malaltia que pateix en un estat molt avançat des que li diagnostiquessin el 2009. La mítica actriu espanyola, de 88 anys, està completament desapareguda des de llavors. Hi ha novetats en el seu estat? 

 

Luis Méndez, que va ser el seu representant durant els últims 10 anys de carrera, ha parlat amb ‘El Español‘ i ha confessat que l’artista està cada vegada pitjor: “Carmen ha patit un gran deteriorament, tan físic i mental. Ja no pot menjar sola. Està tot el temps sedada i amb una sonda gàstrica”. 

 

Carmen Sevilla
 | Europa Press

 

“Ella mai no ha tingut bona memòria, però ens vam adonar que alguna cosa fallava. Ja no he tornat a visitar-la a la residència perquè no val la pena. És molt dur perquè ella no és conscient de res. El seu fill no acaba d’acostumar-se”, ha afegit afligit. Només cal pensar en les últimes imatges que tenim d’ella, les que van evidenciar que pateix un greu deteriorament físic.

 

 

Sevilla està allotjada a un apartament privat i exclusiu per ella, petit però molt exclusiu. A canvi de 3.000 € mensuals, ofereixen servei d’entrenadors físics, fisioterapeutes i psiquiatres durant 24 hores. El millor per una de les actrius més estimades dels últims anys. Un malson que té la família enfonsada… 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa