Ha empitjorat l’estat de salut de Camilo Blanes, el fill del cantant Camilo Sesto. El jove va ingressar d’urgència en un hospital madrileny fa pocs dies. Tot i que en un primer moment es va dir que l’ingrés podria estar relacionat amb les addiccions que té Camilín, després la seva mare va fer saber que el jove tenia una pneumònia com a conseqüència d’un accident que va patir quan anava en bicicleta un dia plujós, i que el va portar a estar molta estona a terra mullant-se.

A més, també es va assegurar que el fill del conegut cantant evolucionava favorablement a l’hospital, però les últimes notícies no serien tan bones. “Hi ha molta preocupació per l’estat de salut de Camilín”, ha assegurat el periodista Kike Calleja des de ‘Sálvame’. Alhora, ha explicat l’estat actual del fill de Camilo Sesto: “Es troba ingressat a la UCI. Va venir perquè es trobava malament, perquè les seves addiccions havien empitjorat, i a això s’hi ha sumat un problema respiratori”.

Camilo Blanes | Europa Preess

“Ara mateix està ingressat, i el pronòstic és reservat”, ha afirmat el periodista del programa de les tardes de Telecinco. “L’estat és preocupant”, ha afegit Kike Calleja. Per la seva banda, Víctor Sandoval ha relatat que “Camilo menja molt malament, no cuina, viu sol, es mou en patinet elèctric i en bicicleta pel poble on viu. Crec que la seva mare ha de deixar les discussions amb el seu fill i ajudar-lo”.

Comentaris

  Hi ha molta gent interessant a Catalunya Novembre 27, 2021 | 15:22
  En aquesy apartat sols hi poseu GENT ESPAÑOLA, aixi es va ficant al cap quela ultureta castellana és la nostra. Jo no en reconec mai cap. No hi h gent interessant a Catalunya, fins I tot diria al món. NO, SOLS N'hi ha en terres csastellanes.
   Eudald Novembre 27, 2021 | 22:06
   Aquest paio es fill d’un d’Alcoi que sempre ha parlat Valencià. Així que calla i no diguis mes bestieses.
  No us fa vergonya publicar aquesta merda ? Novembre 27, 2021 | 21:14
  M'importa 33.333 cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si són compradors compulsius o garrepes, amb qui es barallen o es donen el bec, si es divorcien o no i el perquè, el què mengen o deixen de menjar, si dormen bé o malament, si ploren o riuen, si estan preocupats o deixondits, si porten tatuatges o no, si canvien de "look", conserven el mateix o es fan siliconar, embalsamar, dissecar, crio-conservar, liofilitzar, confitar, escalivar o escabetxar, si tenen manies o no, si insulten o són insultats, si els han posat una multa o els ha tocat la loteria, si fan vacances o deixen de fer-ne, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, ambigu-sexuals bicicletosexuals, onanistes o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una muntanya de merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa, socis ex-socis, parelles, ex-parelles presents, passats i futurs i, en resum, m'importa un oceà de merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si es dediquen a la publicitat o no, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si pateixen atacs d'ansietat, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si mengen userda o garrofes, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai, aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele
   Ana Novembre 28, 2021 | 20:46
   Menudo rollo has metido aburrido. Pues no lo leas y así no criticaras. Dedicate a cosas importantes

Nou comentari