L’emotiu missatge de Kiko Rivera a Mila Ximénez

La col·laboradora de 'Sálvame' no porta gens bé el seu tractament contra el càncer

Des que Mila Ximénez va entrevistar Kiko Rivera a la revista ‘Lecturas’, la relació entre tots dos s’ha més propera i estreta. És per aquest motiu que el fill d’Isabel Pantoja li ha volgut enviar un emotiu missatge a Mila, que no porta gens bé el seu tractament contra el càncer. Ha estat mentre la col·laboradora de ‘Sálvame’ donava una entrevista al programa ‘Socialité’ quan Kiko ha aprofitat per dirigir-li unes paraules. 

 

“Mila, t’envio una abraçada molt forta en aquest any, que està sent tan dur per a tots. He pogut conèixer-te i he après a estimar-te i a respectar-te i això és una meravella. T’estimo i espero que aviat puguem prendre’ns alguna cosa”, li deia el DJ. La col·laboradora de ‘Sálvame’ ha plorat de l’emoció i li ha tornat el missatge: “Jo també t’estimo molt i t’agraeixo que m’hagis enviat aquest missatge perquè sé que tu també et pots veure perjudicat”, ha dit.

Al veure com d’afectuós és Kiko, Mila també li ha dedicat unes paraules a Isabel Pantoja: “Et perdràs a Kiko i també a les teves nétes. Cantora no és casa teva, és la teva tomba”.

Nou comentari