El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El drama d’una estrella de Telecinco: maltractaments i ingrés al psiquiàtric
  • CA

Emmy Russ ha estat un dels descobriments de Secret Story, el reality nou de Telecinco. La presentaven com una de les influencers més famoses d’Alemanya, el que ràpidament molts posen en dubte. Sigui com sigui, el seu concurs no ha estat gaire bo. Ella ha estat l’última expulsada, de fet, el que ha aprofitat per concedir una entrevista a Lecturas en la que se sincera sobre el pitjor moment de la seva infància: “La meva mare em va tancar en un hospital psiquiàtric“.

Assegura que la mare va inventar-se coses sobre ella per treure-se-la de sobre perquè no sabia què fer amb ella: “Deia que la volia matar, però jo mai no l’he tocat! Volia que pensessin que estava boja i em van internar en un centre en el qual hi havia nens que es feien talls i que semblaven zombis”. Una etapa molt complicada que recorda amb molta amargor, així com el divorci dels seus pares. Sobre ell ha assegurat que la va maltractar en diverses ocasions: “Em vaig sentir alleugerida quan vaig saber que se separaven perquè el meu pare no ens estimava. Tenia un caràcter molt difícil i era violent… Pegava a la meva mare i, a vegades, també a la meva germana i a mi”.

Jorge Javier entrevista Emmy Russ en directe - Telecinco
Jorge Javier entrevista Emmy Russ en directe / Telecinco

Sobre el seu pas pel reality, ha reconegut que podria haver donat més d’ella mateixa. Vol deixar clar que la imatge que ha ofert no fa justícia a com és en realitat: “M’he atabalat i he mostrat la meva cara més lletja. Heu vist la meva millor versió, però també la més capriciosa. Ara bé, és cert que has de conèixer la meva història per entendre’m realment”. Als teleespectadors no els ha agradat gaire el seu paper, ni tampoc la seva personalitat. Ara caldrà veure com actua Telecinco i què fa amb ella ara que ha acabat el seu pas pel concurs. És probable que passi a formar part de la llista d’exconcursants de realities oblidats que no tornen a col·laborar a cap programa, però el temps dirà si aprofiten d’alguna manera el seu fitxatge.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa