El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Escena lamentable en una tertúlia de Telecinco força la presentadora a demanar perdó
  • CA

Des que Telecinco emetés el primer capítol del documental de Rocío Carrasco que s’estan fent ressò tots els programes de la cadena. Tots els tertulians volen comentar les confessions de la filla de Rocío Jurado i les acusacions que està fent cap al seu exmarit, l’extertulià de la casa Antonio David Flores.

Aquest cap de setmana, a Viva la vida s’han centrat especialment en analitzar les últimes declaracions de Rocío. La gran majoria donen 100% de credibilitat a les seves acusacions, les que deixen en molt mal lloc a Antonio David. Davant d’això, un dels col·laboradors del programa esclatava molt enfadat: “Em venen ganes de vomitar, només us falta dur una pancarta. L’esteu acusant sense proves!”. Una defensa de Diego Arrabal que no feia gens de gràcia a Terelu Campos: “Que estem acusant de què? Estem bojos?“.

A partir d’aquí l’ambient s’escalfava i els tertulians començaven a escridassar-se i a dir-se de tot en directe. Això acabava amb la paciència de la presentadora, d’Emma García, que esclatava com mai no havia fet. Farta, feia callar tothom: “Calleu o marxeu de plató. Feu el que vulgueu, però ja n’hi ha prou. És tan difícil parlar primer un i després l’altre? No us podeu respectar? Siguem respectuosos, mantinguem la calma i digueu cadascú el que pensi. Però aneu amb compte amb la presumpció d’innocència”.

Emma García, enfadada a Viva la vida / Telecinco

“El que no faré és passar-vos ni una. Així us ho dic. És la meva feina aconseguir que els teleespectadors sàpiguen de què estem parlant. Penseu el que vulgueu, però jo no tinc ganes de vomitar. El que explica Rocío Carrasco em fa pena, perquè és la seva veritat i explica una història que em fa pena. Ara bé, serà la Justícia qui digui el que ha de dir”, prosseguia la presentadora visiblement enfadada.

No és el primer cop que crida l’atenció als seus col·laboradors en directe, però en aquesta ocasió s’ha vist obligada a demanar perdó als teleespectadors per l’escena que havien creat. Una olla de pressió que sempre acaba amb la paciència d’Emma García.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa