Emma García esclata pel menyspreu d’una convidada: “Ens has pres el pèl”

Fiorella s’ha convertit en un dels personatges de la premsa del cor durant aquestes últimes setmanes. La neboda d’Edmundo Arrocet ha donat la cara per ell i ha concedit una entrevista explosiva atacant la família Campos. La ruptura de María Teresa i el seu tiet ha estat molt mediàtica i tempestuosa, el que s’evidencia en les hores de televisió que li estan dedicant. Després de parlar amb una revista, aquest cap de setmana ha estat el programa de televisió ‘Viva la vida’ el que ha volgut entrevistar-la en directa.

La noia ha acudit a plató per donar més detalls sobre la ruptura, però ha acabat enfadant la presentadora en no comentar res al respecte. No va acabar dient pràcticament res, malgrat la insistència dels col·laboradors. No va parar de donar respostes vagues, el que va convertir l’entrevista en surrealista: “Cadascú respon de manera diferent” o “cada persona ha de prendre les decisions que sent el seu cor”. 

Emma García i Fiorella, neboda d'Edmundo   Telecinco

Emma García i Fiorella, neboda d’Edmundo / Telecinco

Els col·laboradors no donaven crèdit, ja que la convidada no volia dir absolutament res. Per què havia acceptat la invitació, llavors? Emma García, visiblement enfadada, va recriminar-li la seva actitud: “Una cosa és que no vulguis donar detalls o que no vulguis ficar-t’hi, i una altra cosa és que no contestis a res i ens tractis com a ximples“. 

“Fiorella, escolta’m. Entenc que et vulguis mantenir al marge, però has vingut a fer aquesta entrevista perquè has volgut. Entre no esplaiar-te i prendre’ns el pèl… Crec que ens has pres el pèl“, deia abans d’acomiadar-la de males maneres.

Fiorella, neboda d'Edmundo Arrocet  Telecinco

Fiorella, neboda d’Edmundo Arrocet / Telecinco

“Ens ho prenem amb humor, però a mi em fa poca gràcia, la veritat. Crec que entre no contesta i vacil·lar… Hi ha una cosa que no m’agrada i que potser fem tots, però no pots venir aquí i voler ser més llesta que els altres. Si has vingut aquí a fer una entrevista per la qual se t’ha pagat, saps que et faran peguntes. Però s’anava totalment per no respondre!”, denunciava posteriorment la presentadora. Un mal rotllo que de ben segur provoca que no tornin a convidar Fiorella. 

Nou comentari