El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Emma García, sincera: “Em sorprèn que em substitueixi Toñi Moreno”
  • CA

Toñi Moreno va saltar a la primera línia televisiva de la mà de ‘Viva la vida’, el magazín dels caps de setmana de Telecinco que va presentar amb gran èxit. La cadena va decidir, fa un parell d’estius, que preferia substituir-la per Emma García, el que va deixar els teleespectadors molt sorpresos. Les males llengües es van afanyar a dir que Emma no volia seguir al capdavant de ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’ i que hauria pressionat els caps per aconseguir el lloc de la Toñi.

El canvi es va fer efectiu i fins ara les dues han estat contentes en els seus nous llocs de feina. Aquest cap de setmana és l’últim d’Emma a ‘Viva la vida’ abans d’agafar vacances, en les quals la substituirà, precisament, Toñi Moreno. La presentadora torna al seu programa durant l’estiu, el que ha donat ales a Emma García per comentar què li sembla en una entrevista ben sucosa a ‘Lecturas‘. 

Emma García i Toñi Moreno a ‘MYHYV’ / Telecinco

Quan Emma va quedar-se amb el lloc de la Toñi es va parlar d’un presumpte mal rotllo entre elles. Una mala relació i una gelosia professional de la qual ara en parla: “El canvi ens va descol·locar a les dues i va fer parlar molt… Jo vaig decidir callar, centrar-me en el programa i deixar que el temps posés les coses en el seu lloc, que és el que ha acabat passant. Els canvis que es van produir, de presentadora i direcció, han donat resultat i el programa està en el seu millor moment”.

Torna a assegurar que la seva relació amb Toñi és bona: “Vam parlar molt en aquell moment i ho hem tornat a fer ara amb la substitució. Ara bé, és cert que em va sorprendre molt que l’escollissin per substituir-me durant l’estiu. Jo em decantava per Terelu Campos, però m’alegro per Toñi perquè li fa molta il·lusió i té moltes ganes de treballar després que li hagin dit que no continuarà a ‘MYHYV’. Sento dir, però, que per molt que ens enfrontin no en trauran res”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa