La presentadora Emma García, preocupada: “La meva imatge freda i distant m’ha passat factura”

La basca és conscient que el seu caràcter l'ha perjudicat professionalment

Emma García s’ha sincerat en l’últim programa de Viva la vida. La presentadora ha reconegut que la seva timidesa l’ha generat molts problemes, especialment pel que fa a la imatge pública que molts teleespectadors tenen d’ella. Sempre s’ha vist com una dona freda i una mica estirada, el que no l’ha ajudat gaire. Molt gelosa de la seva vida privada, tampoc mai no ha estat fan de parlar sobre la seva família en antena.

Ara bé, aquest dissabte ha tingut un atac de sinceritat en directe i ha acabat reflexionant en veu alta sobre la seva personalitat: “Jo sempre he controlat moltíssim les meves emocions. Al final, però, això és una cuirassa causada, probablement, per la meva timidesa. Sóc molt introvertida i potser això ha creat una imatge freda i distant de mi que no es correspon a la realitat. Quan no em coneixes hi ha una distància que m’agradaria trencar a poc a poc”.

La basca considera que presentar Viva la vida cada cap de setmana a Telecinco l’ha ajudat una mica a trencar aquesta barrera: “El programa és un èxit professional per a mi, però també personal perquè crec que està aconseguint que trenqui aquesta barrera i em sento més relaxada. Jo no sóc una dona hipòcrita, no ho sóc gens, i això m’ha passat factura al llarg dels anys. Això sí, jo sempre preferiré ser jo mateixa i mostraré les meves emocions quan ho hagi de fer. Només diré que ara mateix sóc molt feliç”.

Emma García - Telecinco
Emma García / Telecinco

“Tinc la sensació que tots vam arribar aquí amb una motxilla i que l’hem anat deixant anar per l’ambient de respecte i admiració que tenim aquí”, prosseguia en un clar aplaudiment a la feina dels companys. Caldrà esperar per veure si la presentadora acaba sincerant-se més sovint i deixant veure les seves emocions sense vergonya.

Comentaris

    M'importa una merda 06/06/2021 9:41 pm
    M'importa una merda el que fan els "famossets" de l'altiplà. Amb haver-los de mantenir ja en tinc prou i massa

Nou comentari