El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Plor desesperat d’Emma García en parlar d’un drama familiar en directe
  • CA

Emma García sempre s’ha mostrat com una presentadora seriosa i estricta, el que dona ales a alguns perquè la considerin altiva i prepotent. Mai no vol parlar de la seva vida privada i intenta mantenir la compostura d’una manera una mica exagerada. Això no sempre és possible, però, tenint en compte que treballa en un magazín de televisió. Aquest diumenge, per exemple, no va poder evitar posar-se a trencar desesperadament en directe. El problema? Que estaven parlant del TOC, del trastorn obsessiu compulsiu; un tema que afecta directament a la família de la presentadora.

Un convidat explicava que ell el patia des que era petit, quan va viure una desestructuració familiar. La seva història recordava a Emma a la d’una nena molt propera a ella: “Què complicat que és viure això, no saber explicar-ho… Tinc una nena de 10 anys propera a mi que ha començat a patir aquest tipus de trastorns i això li està creant un gran problema a l’escola“.

“Els seus pares estan destrossats, no saben com fer-ho i per on anar. Aquest tema m’afecta d’una manera molt especial. A sobre de tot el que han de viure aquests nens a dins seu, sovint han d’afrontar molt d’assetjament”, lamentava. Sense poder-ho evitar, Emma García començava a plorar en directe: “Perdoneu-me, no acostumo a plorar… però m’ha entrat molta impotència. Quan són tan petits i viuen això és perquè sempre ve provocat per alguna cosa. Que a més a més hagin de suportar això i se li afegeixin altres coses… Disculpeu l’entrevista emotiva que us he fet i ho sento, senyors, sento la punxada que m’ha donat aquesta tarda”.

Emma García plora en directe en tractar un tema delicat / Telecinco

Els teleespectadors omplien Twitter de missatges d’ànims cap a la presentadora, que va optar per no revelar la identitat d’aquesta nena i no dir quina era la relació concreta que les uneix. Sigui com sigui, el testimoni ha estat utilitzat per donar veu a moltes persones que pateixen un trastorn que encara genera molts dubtes i estigmes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa