El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Emma García revela com va ser la seva petició de mà: “Al llit i ben curiosa”
  • CA

Des que Emma García presenta Viva la vida, que ha decidit obrir-se a poc a poc. Fins ara era de les poques presentadores de Telecinco que no parlava obertament sobre la seva vida íntima, el que sembla que ha començat a fer aquests últims mesos. 

N’hem tingut una nova prova aquest diumenge, quan la basca ha confessat com va ser la petició de mà del seu marit. Fa 20 anys que estan junts, una relació sòlida de la qual ara dona una mica més de detalls.

En el seu cas, fugint del tòpic, va ser ella qui va fer el pas de demanar matrimoni: “No va ser la típica petició de mà, per això. Al llit i ben curiosa… Estàvem al llit, enmig d’una conversa plena d’estima. I va ser llavors quan va sorgir la idea de matrimoni. Li vaig preguntar directament si volia que ens caséssim i em va dir que sí!”. 

 Telecinco

La presentadora només té bones paraules cap al seu marit, Aitor, el pare de la seva filla: “Quan arribo a casa i m’abraça, em sento la persona més protegida i més especial del món”. Una parella més que consolidada, però allunyada del focus mediàtic. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa