El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Preocupació per Emma García, baixa inesperada a ‘Viva la vida’
  • CA

Sandra Barneda ha sorprès els teleespectadors de Telecinco en aparèixer al capdavant de Viva la vida aquest dissabte. Tots es preguntaven on era Emma García, la presentadora habitual del programa del cor dels caps de setmana. Preocupava no veure-la en directe, el que feia pensar a molts que podria haver-se contagiat de coronavirus. El més curiós? Que des del programa no concretaven què és el que li passa, el que acaba angoixant encara més. La presentadora catalana s’ha encarregat de l’espai, el que anunciava a Instagram: “Sempre disposada. Sorpresa d’aquest matí… aquesta tarda i demà us acompanyaré a Viva la vida. Us espero. M’encanta la meva feina. Sorpreses d’última hora”, un missatge amb el que confirmava que la baixa d’Emma García havia estat inesperada. Què li ha passat?

La curiositat s’ha fet palpable a la xarxa, amb un Twitter que ràpidament s’omplia de la mateixa pregunta: “Què li passa a Emma García?”. Des del plató simplement optaven per desitjar-li la recuperació: “Et trobem a faltar, Emma, nosaltres i la resta de l’equip. Recupera’t aviat i posa’t bona. Tu ets aquí amb nosaltres, relaxa’t i descansa“. Cal recordar que la presentadora basca va contagiar-se de coronavirus a finals de novembre del 2020, el que podria haver tornat a passar tenint en compte la propagació de la variant òmicron.

Sandra Barneda demanava que enfoquessin la fotografia oficial que està penjada dels passadissos de la cadena, un moment que aprofitava per destacar que ella només serà la substituta d’aquest cap de setmana i que el seu lloc al capdavant del programa és temporal. L’audiència ha acabat molt contenta amb el paper de la catalana, que no fa més que rebre comentaris positius des que la van seleccionar com a presentadora de La isla de las tentaciones. Està agradant molt com ho fa i és probable que la cadena continuï oferint-li un programa rere un altre ara que gaudeix de tan bona premsa i tan bones crítiques. Aquesta tarda tornarem a veure-la a Viva la vida, espai que alguns esperen que aprofiti per revelar quina malaltia té la seva companya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa