El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Emma García, sense filtre contra els seus col·laboradors: “Aneu a la m…”
  • CA

L’entrevista de Carmen Borrego d’aquesta setmana encara continua fent parlar molt. Les seves polèmiques declaracions sobre Rocío Flores han generat un terratrèmol mediàtic a Telecinco que s’ha evidenciat durant l’últim programa de ‘Viva la vida’. Emma García ha donat ales als col·laboradors perquè opinessin al respecte, però no s’esperava que un d’ells comencés a insultar-la de molt males maneres.

Parlem de Diego Arrabal, que carregava contra la companya sense pensar-s’ho dues vegades: “No m’agrada treballar amb una fracassada, el que ella reconeix ser”. Emma, molesta amb el to, el reganyava en directe: “Estàs destacant una cosa que ha dit ella o estàs dient la teva opinió?”. En aquell moment, Terelu Campos optava per abandonar el plató per evitar sentir les crítiques a la seva germana.

I és que el fotògraf ha començat a parlar malament d’ella, amb comentaris encara més durs: “Carmen ha fracassat professionalment i no m’agrada treballar amb una fracassada”. Aquesta demolidora sentència contra la companya enfadava encara més a la presentadora: “Diego, això és totalment innecessari. Podem no estar d’acord amb l’entrevista i ens ha pogut sorprendre, però no li diguis fracassada a ningú perquè tots podem ser uns p… fracassats”.

 

 

Un altre col·laborador intentava posar pau, José Antonio Avilés, que rebia llavors la resposta enverinada de Diego: “No em diguis que manipulo les coses. Precisament tu, que t’inventes les coses i ets un manipulador”. I, enmig d’aquest clima de tensió, Emma García esclatava: “Et diré una cosa, Raúl Prieto (el director del programa). No permetré això. No per mi, sinó pels teleespectadors. Acabarem victimitzant Carmen Borrego…”. Arrabal seguia justificant el seu atac i la presentadora evidenciava que no podia més: “Mira, aneu a la m…, de debò. Analitzarem això amb respecte i respectant els torns o deixem el tema”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa