La presentadora Emma García anuncia que té coronavirus

La presentadora no estarà al capdavant de 'Viva la vida' aquest cap de setmana

La presentadora Emma García no estarà al capdavant de Viva la vida aquest cap de setmana. El motiu? Ha donat positiu en coronavirus. Ella mateixa ho ha revelat en una publicació d’Instagram en la qual afegeix que és asimptomàtica: “He de comunicar-vos que aquest cap de setmana no podré estar amb vosaltres. Tinc covid. Estic sense símptomes i rebent molta estima, que és la millor medicina”.

 

 

No la veurem al capdavant del programa del cor de Telecinco, que tindrà al capdavant temporalment a Sandra Barneda. La presentadora catalana pren el relleu a Emma, tal com ha confirmat ella mateixa: “Us deixo en les millors mans, amb la meva estimada companya Sandra Barneda”. Sobta que l’hagin escollit a ella i que no confiïn en un dels col·laboradors del programa, però. El que queda clar és que l’escriptora està imparable i que ha aconseguit un lloc destacable a Mediaset.  

La publicació s’ha omplert de missatges d’ànims cap a Emma ràpidament, amb desenes de seguidors desitjant-li que es recuperi aviat. 

Nou comentari