El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Emma García mostra els racons preferits del seu xalet minimalista
  • CA

Emma García és una de les famoses que han aprofitat el confinament per gaudir de la seva gran casa i ensenyar alguns racons d’aquesta als seguidors d’Instagram. La presentadora viu en un xalet situat a l’exclusiva urbanització de La Moraleja, la que hem pogut veure una miqueta gràcies a les publicacions que ha fet durant la quarantena.

Ha compartit fotografies que deixaven entreveure com té decorada la casa, així com els mobles que té a cada habitació. La cuina, el menjador, el despatx, el jardí… Ha regalat un petit tour als seus fans pràcticament sense adonar-se’n.

A la cuina l’hem vist deixar-se captivar per la febre de la reposteria. El terra blanc, marbre al taulell de la cuina i molts elements de fusta. Tot amb tons bàsics i un estil bastant minimalista amb poques coses.

És una gran aficionada a la lectura, el que fa que gaudeixi de les estones en el despatx amb la seva butaca preferida. I al menjador? Una televisió XXL.

Una de les parts que més enveja genera és el vestidor, més aviat el sabater. I és que ha compartit fotos en una habitació que dedica a guardar les desenes de parells de sabates que col·lecciona.

I per últim, un jardí immens en el qual també té lloc per a una piscina.

Una gran casa en la qual sembla que passarà bona part de les vacances d’estiu.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa