Emilio Aragón torna a televisió catorze anys després i explica per què va retirar-se

El mític actor de 'Médico de familia' presentarà un programa nou a Movistar+

Emilio Aragón va ser un dels actors més aclamats en els anys 90 gràcies al seu paper protagonista a Médico de familia. La serie feia unes xifres d’audiència espectaculars i enganxava a més de set milions de persones en cada emissió. El 2005 va deixar l’actuació i des de llavors només l’hem vist com a presentador en un programa de La Sexta el 2007.

Desaparegut de la primera línia mediàtica des de llavors, no s’imaginava que acabaria tornant a la petita pantalla catorze anys després. Ho farà de la mà de Movistar+, que l’ha escollit per estar al capdavant d’un programa nou anomenat B.S.O. En aquest espai, Emilio parlarà amb diversos famosos sobre les seves vides i l’impacte que han tingut en ells certes cançons.

Per tal de fer-ne promoció, Emilio Aragón ha concedit una entrevista al Huffington Post en el que confessa que no tenia previst tornar a televisió mai més: “No estava en els meus plans, però la pandèmia té la culpa del meu retorn perquè m’ha fet replantejar moltes coses. La vida passa a una velocitat vertiginosa i el que ara vull fer són coses maques. Els hàbits de consum televisius han canviat moltíssim des que estava a Médico de familia. Ara bé, no és cert que sigui el senyor de la televisió ni el senyor de La Sexta. M’encanta experimentar i tinc la sort que em deixen fer-ho. No em podia imaginar que tornaria davant les càmeres, però als 62 anys no em vull posar barreres“.

Reconeix que ha après a base d’èxits i també fracassos: “Potser més dels fracassos… De fet, va haver-hi una època de la meva vida, durant Médico de familia, en la que vaig haver de parar. Vaig haver de dir prou. La pressió de la premsa em va afectar molt, el carrer, l’audiència… Era una barbaritat la gent que ens seguia i jo no podia anar a cap lloc, ni tan sols a un restaurant. És molt maco sentir-te així d’estimat, però hi ha amors que maten. No podia anar amb els meus fills a cap lloc. Ara ho veig des de la distància i veig tants talents joves que viuen el mateix i penso que m’agradaria ajudar-los. Jo vaig adonar-me que necessitava començar a prioritzar allò que realment volia fer. Estava deixant que la vida em portés i havia d’agafar el timó jo. Quants anys em queden amb energia? Deu? Fins als 72 anys? En el que em quedi per fer, escolliré el que em valgui la pena”.

Emilio Aragón, en una foto promocional de Médico de familia / Mediaset

Un Emilio Aragón que vol tornar a triomfar i ser feliç gràcies a la televisió.

Nou comentari