El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La família d’Emilio Aragón, afectada pel coronavirus: “Tinc molta por”
  • CA

Emilio Aragón ha reaparegut durant l’últim programa de ‘Lo de Évole’, una entrevista en la qual ha reconegut que la crisi del coronavirus ha afectat directament a la seva família. L’actor ho diu clar: “Nosaltres hem patit el cop dins de la nostra família. El meu consogre té pneumònia bilateral. Ha estat un mes a l’hospital i ara està a casa recuperant-se. Un nebot i una neboda no s’han pogut acomiadar de la seva mare i del seu sogre”. 

El que més mal fa al fill de Miliki és la pèrdua d’afectivitat que causarà aquest malson: “Els espanyols tenim la necessitat de tocar-nos. És una necessitat més que biològica i ens l’han arrancat. Jo estic passant molta angoixa, ansietat i por. I igual que jo, hi ha molta gent que se sent igual”.

Ha volgut defensar l’importantíssim paper de l’humor també en dies tan complicats: “Mai no hem de perdre la idea i la noció que la vida és un drama, però menys mal que tenim un salvavides que es diu comèdia. És una medicina per a mi i per a molta altra gent”.

Emilio Aragón a 'Lo de Évole' La Sexta

Emilio Aragón a ‘Lo de Évole’ / La Sexta

I d’aquí, a aprofitar l’espai per enviar un missatge d’agraïment a tot el personal sanitari: “Encara que s’hagi dit mil vegades, jo vull enviar-los a tots els metges, personal sanitari, infermers i infermeres, el meu agraïment més sincer”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa