El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els privilegis d’Ana Rosa i el marit: tenen prohibit viatjar però el jutge els deixa anar al Carib
  • CA

El 2018 d’Ana Rosa Quintana no ha estat gens tranquil. Aquest estiu va viure un moment molt complicat, de fet, en veure com detenien el seu marit, l’empresari Juan Muñoz. El jutge el va acusar de fer seguiments il·legals a una persona que li devia diners per poder fer-li xantatge i cobrar els diners. A través del comissari Villarejo li hauria punxat el telèfon, entre d’altres mesures desesperades. És per això que el jutge va començar a una investigació que ha trastocat la seva vida. Entre les mesures cautelars que li han imposat, hi ha la retirada del passaport judicialment per tal que no pugui sortir del territori. 

 

Ara bé, sembla que el matrimoni tindria molt bona relació amb el jutge… ja que els va deixar passar el pont de la Constitució a Londres i ara els ha permès viatjar fins al Carib per acomiadar l’any des d’una platja paradisíaca. Així ho assegura ‘El Español‘, que afirmen que estan descansant a l’illa de Santo Domingo, entre Punta Cana i Playa Juanillo. 

 

 

Ana Rosa Quintana
 | Europa Press

 

‘El Programa d’Ana Rosa’ ha engegat l’any amb Joaquín Prat substituint la presentadora, que estaria ocupada entre cocos i palmeres. El marit no s’ha amagat d’aquest privilegi, ja que ha publicat un parell de fotografies des d’aquest paradís: “Aigües turqueses i calentes, quin gust!“. 

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aguas turquesas y calientes! Que gusto !

Una publicación compartida de Juan (@juan__leocadio) el

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mirando al cielo! Con la mirada limpia y la mente clara y adelante, siempre adelante que tenemos tantas cosas por hacer ! ! !

Una publicación compartida de Juan (@juan__leocadio) el

 

Ana Rosa i Juan s’estan posant morens mentre se submergeixen al Carib i realitzen activitats aquàtiques. Unes vacances ideals que de ben segur que els estan ajudant a oblidar la situació en la qual es troben. Ara bé, el que està clar és que molts criticaran el tracte de favor que han rebut del jutge… 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa