El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els motius pels quals Letizia Ortiz encara no s’ha vacunat contra el coronavirus
  • CA

En les darreres dies s’ha especulat en nombroses ocasions sobre quins serien els motius pels quals Letizia Ortiz encara no s’ha vacunat contra el coronavirus, ja que la major part dels madrilenys de més de 45 anys -la reina espanyola en té 48- ja s’han posat la primera dosi del vaccí. De fet, en aquests moments només quedaria un 5,6% de madrilenys sense immunitzar, i en aquest petitíssim percentatge de persones es troba la dona de Felip VI.

Tant el Palau de la Zarzuela com la Comunitat de Madrid han confirmat al programa de Telecinco ‘Ya es mediodía’ que Letizia encara no s’ha vacunat. El programa que presenta Sonsoles Ónega s’ha posat en contacte amb Casa Reial, des d’on s’apunta al fet que no existeix cap problema i que encara queda molta gent sense immunitzar. A més, els tertulians han recordat tothom és lliure de triar el moment per a vacunar-se, perquè el sistema sanitari madrileny permet retardar la citam i que la notícia de la seva vacunació es donarà a conèixer quan es produeixi.

El seu marit, Felip VI, es va vacunar el passat 30 de maig al Wizink Center. Dies després es va publicar a ‘Cuatro al día’ una foto d’ell durant els minuts d’espera en el centre esportiu després de la punxada. En aquell moment no es va indicar quina vacuna li van inocular ni tampoc s’ha conegut després si ja s’ha posat la segona dosi (en el cas que la requereixi). El rei espanyol té 53 anys i va esperar per vacunar-se a que fos el torn de les persones que estan en la seva franja d’edat.

Letizia té 48 anys i la Comunitat de Madrid va començar la vacunació a menors de 49 anys el passat 9 de juny, és a dir, fa poc més d’un mes. En estar tan aprop d’aquest llindar, Letizia hauria d’haver estat de les primeres a ser cridada a la regió que presideix Isabel Díaz Ayuso.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M'importa una merda a juliol 12, 2021 | 21:34
    M'importa una merda juliol 12, 2021 | 21:34
    M'importa una merda

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa