El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els famosos s’atreveixen a mostrar com eren fa 10 anys: arriba el #10yearchallenge
  • CA

El ‘postureig’ s’ha fet gran gràcies a Instagram. La xarxa social s’ha convertit en la millor plataforma possible per ensenyar a tothom què fas, què menges, on vas de viatge o quan surts de festa. El que està de moda ara, per això, és sumar-se a diferents tendències que durant uns dies omplen internet de fotografies d’anònims i famosos fent el repte que toqui. L’últim reclam? El #10yearchallenge: atrevir-se a publicar una fotografia de fa deu anys i comparar-la amb una d’ara per tal de mostrar als teus seguidors com has canviat. Costa fer la vista enrere al 2009, però els personatges més coneguts no han volgut perdre l’oportunitat de fer aquest remember.

 

Un dels canvis que més gràcia han fet, ha estat el de Marc Márquez. El pilot de moto ha compartit una imatge del seu primer podi i una altra de l’últim que evidencia, encara més, com de jove que és. 

 

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#10yearschallenge 2008-2018 First podium – Last podium

Una publicación compartida de Marc Márquez (@marcmarquez93) el

 

Pel que fa a esportistes, destaca la que ha fet Iker Casillas. Mateixa postura, mateixa cara i també vestit de porter. Ara bé, el canvi és evident.

 

També l’exfutbolista del Barça Marc Bartra ha volgut ensenyar com ha madurat.  

 

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#10yearschallenge 

Una publicación compartida de Marc Bartra (@marcbartra) el

 

Però parlem d’una altra professió, dels cantants. Són molts els que s’hi han sumat: entre ells, el mític David Bisbal. Fa deu anys ja dels seus rínxols, de la seva increïble combustió sobre l’escenari d’Operación Triunfo. Ara, però, ja és considerat com un dels artistes espanyols més reconeguts internacionalment. 

 

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hay mucha gente que ha mostrado su cariño haciendo su #10yearchallenge con algunas imágenes especiales. Millones de a?os estaría a vuestro l

ado!! #siemprecontigo

Una publicación compartida de Davidbisbal (@davidbisbal) el

 

La seva exparella Chenoa també ha mostrat com ha canviat. Han estat moltíssimes els canvis de pentinat que ha fet en aquesta última dècada, però tots recordem la seva cara d’innocent poc després de triomfar en el concurs musical. De triunfita, a ocupar un lloc privilegiat a televisió.

 

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2009-2019 #10yearchallenge y a quererse y a sonreír q esta vida Sólo es una y a veces nos olvidamos.

Una publicación compartida de Chenoa (@chenoa) el

 

També Soraya ha canviat d’imatge en moltíssimes ocasions des que va fer-se famosa gràcies a ‘OT’. De rossa a morena i d’aquí un altre cop a rossa. Sigui com sigui, la cara angelical no li ha canviat gaire. 

 

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

10 años después … y millones de cosas vividas ! #10yearchallenge

Una publicación compartida de SORAYA ” Extremeña Salerosa” (@soraya82) el

 

Alejandro Sanz, per la seva banda, ha volgut fer-ho amb una fotografia divertida del 2009 en la qual apareixia disfressat de Harry Potter: “De Harry Potter a Mr. Sanz”.

 

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De Harry Potter a Mr. Sanz  pero de eso hace más tiempo ahora que me doy cuenta #10yearschallenge

Una publicación compartida de Alejandro Sanz (@alejandrosanz) el

 

Qui sembla que segueix bastant igual és Mónica Naranjo. La cantant ha assegurat que deu anys no són res amb una comparativa que ha fet les delícies dels seus seguidors. 

 

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Y a seguir sumando, que 10 años no son nada! #10YearsChallenge 

Una publicación compartida de Mónica Naranjo (@monicanaranjo) el

 

Marta Sánchez s’hi ha sumat amb dues fotos que la fan pensar que s’agrada més ara que abans. 

 

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#10yearschallenge #quientehavistoyquienteve #megustomasahora #comopasaeltiempo #martasanchez #martisimasanchez@danycantos

Una publicación compartida de Marta Sánchez (@martisimasanchez) el

 

Però parlem també dels canvis que han fet els presentadors. Pablo Motos, per exemple, ha volgut fer gala de presentador estrella al capdavant d’El Hormiguero. I és que ha compartit dues fotografies amb les formigues per demostrar que segueix tenint el millor equip.

 

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2009 vs 2019  #10yearchallenge #10yearschallenge

Una publicación compartida de Pablo Motos (@pablomotos) el

 

També Toñi Moreno s’hi ha sumat: “D’aquesta reportera que vivia les vides d’altres a 75 minutos de Canal Sur Ràdio a la presentadora de ‘MYHYV’ només hi ha això, deu anys de diferència. La resta segueix intacte”. 

 

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#10yearschallenge sigo viviendo la televisión como una oportunidad de crecer personalmente. En este oficio se empieza de cero cada día. De esa reportera que vivía las vidas de otros en #75minutos de @canalsurradiotv a la presentadora de @myhtv solo hay eso , diez años de diferencia. Lo demás sigue intacto.

Una publicación compartida de Toñi Moreno (@tmoreno73) el

 

Jordi González, que ha tornat a televisió gràcies al debat de ‘GH DÚO’, també ha volgut publicar una fotografia amb cara de nen.

 

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Jordi González (@jordiglez) el

 

Però de totes les fotografies que han publicat els famosos, hi ha hagut una que ha destacat per sobre de la resta. Inés Arrimadas ha volgut col·laborar en aquest repte i ha publicat una foto de fa deu anys que ha deixat els seus seguidors bocabadats. El canvi és evident, des de l’estil dels cabells fins a la manera de vestir: “A la foto de l’esquerra feia diversos anys que estava en el sector privat i treballava a una consultoria estratègica. Mai no havia estat afiliada a cap partit polític ni em plantejava fer-ho. En aquells moments no em podia ni imaginar que gairebé deu anys després estaria vivint aquesta experiència i aquest repte en política”. 

 

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Yo también me sumo al #10yearschallenge con estas dos fotos. En la foto de la izquierda llevaba varios años en el sector privado y trabajaba en una consultora estratégica. Jamás había estado afiliada a ningún partido político ni me planteaba hacerlo. En esos momentos no me podía ni imaginar que casi 10 años después estaría viviendo esta experiencia y este reto en política. La vida da muchas vueltas, pero hay algo que no cambiará nunca: la ilusión y las ganas por seguir aprendiendo y dando lo mejor de mí allá donde esté 

Una publicación compartida de Inés Arrimadas (@inesarrimadas) el

 

Moltes coses han canviat en aquests deu anys, i els looks dels famosos són una d’elles. Algú més s’atrevirà a mostrar la diferència?

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa