Els reis Felip i Letícia han rebut en audiència el president xinès Xi Jinping i la seva dona, la cantant Peng Liyuan. Com és habitual, els amfitrions han posat davant dels fotògrafs amb ells i els han delectat amb uns regals que, en aquesta ocasió, no han estat tan originals com els que han rebut de part seva. És tradició que els matrimonis es fan entrega d’uns obsequis amb els quals agraeixen haver-se trobat, doncs bé, ‘Vanitatis‘ ha sabut què és el que s’han donat.

 

Els presidents xinesos inicien uns dies a Espanya amb un retrat, el quadre Abstracto Naturalezas Flotantes d’Alberto Reguera i un detall ben futbolístic: una samarreta oficial de la selecció amb el nom del president xinés i el número 8 i una pilota signada per tots els jugadors.

 

Els monarques espanyols, per la seva banda, afegeixen a la seva col·lecció un plat de ceràmica en motiu ‘vent en popa’ i un tradicional brodat de Suzhou que recrearia una foto d’ells amb les nenes. A més a més, la primera dama hauria volgut fer una picada d’ullet en regalar a Letícia un disc amb les seves cançons. Es relaxarà Letícia amb els seus temes tradicionals?

 

 

Però de la trobada no només són destacables els regals que s’han fet. També ha sorprès que Letícia i Peng hagin coincidit amb un vestuari similar. De fet, ambdues van optar pel mateix color, el blau marí. La Reina va repetir un vestit de Felipe Varela de tirants en seda compost per una falda prisada midi i botons a l’esquena que va combinar amb unes arracades d’or blanc i diamants de Bulgari i dues polseres bessones de Cartier. La primera dama xinesa va escollir un disseny més oriental, amb coll mao, mànigues àmplies i botons decoratius. El pentinat? Un clàssic monyo.

 

 

Els reis Felip i Letícia amb els presidents xinesos
 | Casa Reial

 

La reina Letícia i la primera dama xinesa
 | Europa Press

 

Les càmeres van captar la sintonia que van tenir, la qual es tornarà a evidenciar avui quan Letícia i Peng vagin al Teatre Reial a gaudir d’una obra juntes. Veurem els dos matrimonis tornant a trobar-se més endavant?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa