Els cinc familiars rebels de Letizia Ortiz

La periodista Pilar Eyre fa una bona repassada a part de la família de la reina d'Espanya

Després de les declaracions de Menchu del Valle, àvia de Letizia Ortiz, que s’han conegut un cop ha mort, Pilar Eyre parla dels cinc familiars més rebels de la dona de Felip VI. Ho fa en un post del seu blog de la revista ‘Lecturas’, on menciona a:

  1. Làvia, Menchu del Valle: Tots la teníem per una àvia entregada, discreta, sotmesa al rígid control de la seva néta i a l’estricte protocol de la Zarzuela, sense idees pròpies més enllà de l’amor a la seva família, però ha hagut de morir perquè ens assabentem que era una dona imprevisible i amb caràcter. Fumant incessantment i amb la seva veu jove, plena d’energia, entrenada en molts anys de professió, anava desgranant davant del periodista d’Okdiario, que la va gravar l’anyt 2019, una ideologia que ens ha sorprès a molts.
  2. La tieta, Henar Ortiz: En les antípodes de la seva mare, però tan sincera com ella, Henar s’ha proclamat sempre republicana i d’esquerres, tant en les escasses entrevistes que ha concedit com a les xarxes socials. Quan va guanyar Pedro Sánchez em va explicar que havia destapat una ampolla de cava per a celebrar-ho. Ara és pròxima a Podemos, és feminista, amant dels animals i no dubte a repiular les crítiques als Reis quan creu que ho mereixen. Fa molt temps que no té tracte amb Letizia.
  3. La neboda, Carla Vigo: Carla s’ha convertit en una habitual dels mitjans de comunicació, parla amb desimboltura de la seva bisexualitat –encara que en aquests moments té xicot, amb el qual s’ha fotografiat petonajant-se apassionadament–, vol dedicar-se al món de l’espectacle i fins i tot ha rodat un suggestiu i trencador videoclip. Truca a la seva tia Letizia molt de tant en tant, i qui és realment el seu far i la seva guia és la seva àvia Paloma Rocasolano.
  4. La germana, Telma Ortiz: Té una biografia contracorrent amb un vel de misteri sobre la seva poc convencional vida amorosa.
  5. El cosí, David Rocasolano: L’advocat, qui l’acompanyava sempre, el germà que Letizia mai va tenir, qui anava quan sorgia qualsevol problema, gran o petit… El que va ser guardià dels seus secrets més íntims fins que… van quedar exposats en el seu llibre, ‘Adéu, princesa’, amb un contingut tan demolidor que va provocar un autèntic terratrèmol en la societat espanyola i en la pròpia família reial, ja que molts episodis havien estat tergiversats o directament ocultats per ser de caràcter molt delicat.

Nou comentari