L’estrella de ‘Juno’ es declara transgènere en una carta colpidora

L'actor de 'The Umbrella Academy' anuncia que a partir d'ara vol que es dirigeixin a ell com a Elliot

Elliot Page, l’estrella de JunoOrigen The Umbrella Academy, acaba de fer públic que és transsexual en un escrit molt contundent i colpidor que ha compartit en el seu perfil d’Instagram. L’actor, conegut fins ara com Ellen Page, passa a anomenar-se Elliot

Ellen Page, en el 'photocall' del Festival de Sant Sebastià   Europa Press

Elliot Page, en el ‘photocall’ del Festival de Sant Sebastià / Europa Press

El ja actor demana que es dirigeixen cap a ell amb els pronoms masculins, un pas complicat que ha aconseguit fer després d’una llarga lluita: “Sento una gratitud aclaparadora cap a les persones que m’han donat suport durant aquest viatge. Em sento tan extraordinàriament bé ara que per fi estimo qui sóc, el meu autèntic jo. Gràcies a la comunitat trans pel seu coratge, la generositat i la feina incessant per fer d’aquest món un lloc més inclusiu i compassiu. Continuaré lluitant per una societat més amorosa i igualitària”.

“La meva alegria és real, però també fràgil. Em sento profundament feliç i sé que sóc privilegiat, però també tinc por. Tinc por a l’odi, a les bromes i la violència”, reconeix. I és que és conscient que els transsexuals encara pateixen discriminació: “El 2020 s’ha informat de l’assassinat de 40 persones transgènere. La discriminació cap a les persones trans és generalitzada, insidiosa i cruel i això té conseqüències horribles. Tots aquells líders polítics que treballen per criminalitzar el nostre dret a existir tenen sang en les seves mans. Ja n’hi ha prou, estan fent mal a la gent i no ens quedarem callats davant d’aquests atacs”. 

 

 

Una carta que finalitza amb un missatge positiu: “M’encanta ser queer. Com més m’abraço i com més somio, més creix el meu cor i més prospero. Per a totes aquelles persones trans que viuen amb l’assetjament, l’odi, l’abús i l’amenaça de la violència cada dia… T’estimo i faré tot el possible per canviar aquest món cap a millor”.

Cinc anys després d’anunciar la seva homosexualitat, ara es declara transsexual i són milions de persones la que aplaudeixen la seva valentia. Els aplaudiments i els ànims es multipliquen cada minut, el que omple de felicitat l’exitós actor. 

Nou comentari