Nou escàndol sexual a la cort d’Elisabet II: un familiar detingut per agredir violentament una dona

La família reial britànica sembla que vol imitar els passos dels Borbons. Els escàndols també esquitxen la família de la reina Elisabet II, que s’enfronta a una nova polèmica. Després de la investigació al seu fill, el príncep Andreu, per presumpte abús de menors, ara un altre familiar es troba al centre de la diana. En aquest cas parlem de Simon Bowes-Lyon, el comte de Strathmore i Kinghorne. El cosí segon de la reina s’enfronta a una pena de presó per un violent atac sexual.

L’aristòcrata va organitzar una festa en el seu castell d’Escòcia, moment que hauria aprofitat per entrar a l’habitació d’una de les convidades mentre dormia. La premsa britànica revela que el comte hauria intentat mantenir relacions sexuals amb ella per la força, en un atac que hauria durat 20 minuts. La jove assegura que Simon la va immobilitzar amb força contra la paret mentre intentava treure-li el vestit i tocar les seves parts íntimes. Quan ella va rebutjar-lo, el cosí de la reina hauria començat a insultar-la de males maneres i li hauria dit que a casa seva ell podia fer el que volgués.

Finalment la convidada hauria aconseguit fer-lo fora de l’habitació gràcies a l’ajuda d’altres convidats a qui va avisar. Un dels testimonis afegeix que el comte estava molt begut i que quan el van fer fora va intentar tornar a entrar a l’habitació de la jove. L’endemà mateix, aquesta hauria marxat molt afectada i l’hauria denunciat a la policia.

Uns fets que hauria comès l’any passat, encara que la notícia no s’ha filtrat fins ara. El comte ha admès els càrrecs i ara s’enfronta a una pena de fins a cinc anys de presó. En llibertat sota fiança, haurien inclòs el seu nom en el registre de delinqüents sexuals. El seu advocat, mentrestant, assegura a la premsa que l’aristòcrata se sent “realment penedit” i que és conscient que va tenir una conducta “vergonyosa”.

Nou comentari