Elionor i Sofia reapareixen en un minut de silenci per les víctimes

Els reis Felip i Letícia han guardat un minut de silenci aquest migdia, un homenatge als més de 27.000 morts per coronavirus a Espanya. Les princeses Elionor i Sofia també han estat presents en aquest petit acte que coincideix amb el començament del dol nacional de deu dies que ha decretat el govern de Pedro Sánchez, vestides de negre i seguint el protocol en els jardins de casa. 

Aquesta és la segona vegada que veiem les nenes durant l’estat d’alarma. Se les ha criticat moltíssim per haver estat desaparegudes i no donar exemple com altres princeses europees, que han acudit a actes oficials i han realitzat diverses iniciatives solidàries amb els més afectats pel coronavirus.

Elionor i Sofia van llegir un petit fragment de ‘El Quixot’ per commemorar el dia del llibre el passat Sant Jordi i aquella mateixa tarda van dirigir-se als espanyols en un vídeo en el qual donaven ànims a tots des de casa. Des de llavors no hem tornat a veure-les ni a saber res d’elles, una actitud que no té res a veure amb la dels altres hereus a la Corona.

La princesa Elionor i la germana, la infanta Sofia, llegeixen 'El Quixot'   Círculo Bellas Artes

La princesa Elionor i la germana, la infanta Sofia, llegeixen ‘El Quixot’ / Círculo Bellas Artes

Molts consideren insuficient el que han fet, el que els hi ha repercutit en milers de crítiques. Aquest migdia donaran la cara i se sumaran a l’homenatge a les víctimes amb un minut de silenci, però no pronunciaran cap mena de discurs després. El més probable és que caldrà esperar per tornar-les a veure. 

Nou comentari