Les netes de Joan Carles i Sofia, d’inseparables a desconegudes

Les filles de Felip VI s'han separat de les cosines i ara gairebé ni parlen

Les cosines Borbó van ser inseparables en els primers anys de vida d’Elionor i Sofia. Mantenien una relació molt propera amb Irene Urdangarin i Victoria Federica Marichalar, les filles de Cristina i Elena respectivament. Les quatre netes de Joan Carles i Sofia feien pinya, però aquesta unió s’ha esfumat de cop. La mala relació dels pares ha repercutit negativament en la seva relació, el que ha provocat que passin a ser pràcticament desconegudes. La revista Lecturas assegura que ara no es veuen mai i tampoc no parlen.

La infanta Sofia, amb la princesa Elionor a Palma  /  Europa Press
La infanta Sofia, amb la princesa Elionor a Palma / Europa Press

Tots els problemes van començar amb la condemna a Iñaki Urdangarin. Felip i Letícia van allunyar-se dels exducs de Palma i també van apartar les seves filles de la petita dels Urdangarin. Amb la relació entre elles completament trencada, ara Irene només té tracte amb Victoria Federica, a qui els fotògrafs han captat juntes en diverses sortides al cinema i també en escapades a Ginebra.

Victoria Federica i Irene Urdangarin, de la mà a la sortida del teatre / Europa Press

Lluny queden unes declaracions de la reina emèrita, quan assegurava que el palau “quedava petit” quan es reunien tots els nets: “Muntem llitets plegables perquè puguin dormir tots junts, gaudeixo moltíssim tenint-los a tots aquí”. Unes festes de pijames que és difícil que tornin a repetir-se, tenint en compte com s’ha refredat la seva relació. Els pares enfadats entre ells i les cosines ignorant-se mútuament, un mal rotllo familiar que també hereten.

Nou comentari