El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Elena de Borbó parla de la tornada de Joan Carles I a Espanya
  • CA

Molt s’està parlant els darrers dies sobre la possible tornada de Joan Carles de Borbó a Espanya. Tot i que algunes informacions apunten al fet que el pare de Felip VI no tornaria definitivament, ni s’instal·laria de nou a la Zarzuela, l’emèrit sí que es planteja marxar d’Abu Dhabi, després que fugís d’Espanya l’agost de l’any 2020. I les seves filles, Elena i Cristina, porten un temps organitzant la seva tornada.

A més, segons publica la revista ‘Semana’, Elena de Borbó no ha dubtat a mostrar el seu desig de tenir al seu pare a prop finalment, després de més d’un any i mig del seu exili a Abu Dhabi. Així ho ha expressat després d’una corrida de toros a la plaça de Las Ventas de Madrid. En aquesta ocasió, la germana de Felip VI no ha tingut objeccions a respondre les preguntes de la premsa, almenys a la més recurrent sobre el possible retorn del seu pare.

Elena de Borbó, amb la filla | Europa Press

A més, segons va publicar ‘Vanitatis’, Elena i Cristina haurien comunicat a uns pocs amics íntims que el seu pare està desesperat per tornar i que elles s’estan encarregant de la intendència per a quan això sigui possible. De fet, les seves filles preveuen dues possibilitats en aquesta operació tornada: Madrid o Galícia. En la capital espanyola, les possibilitats són diverses. Una que ha agafat molta força en els últims mesos és la de viure a casa de la seva filla gran, Elena. Però aquest plan no seria el que més il·lusió li faria a Joan Carles, tot i que donades les circumstàncies acceptaria amb gust.

Galícia és l’altra de les opcions. Allà compta amb una gran camarilla, totalment fidel, liderada per Pedro Campos, gran amic i amant de la mar com ell. A casa de Campos és on s’allotjava el Borbó quan visitava Galícia per a gaudir d’alguna regata i dels seus amics. Allà, a més, compte amb més protecció, té un cercle ampli i tancat, la premsa no és tan nombrosa com a Madrid i no hi ha tants llocs als quals podria anar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa