El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rahola i Toni Soler analitzen els resultats electorals en clau catalana
  • CA

Els resultats electorals després del 10-N han deixat quatre titulars destacats: una victòria del PSOE agredolça, la desfeta de Ciutadans, l’auge de VOX i l’increment de la presència dels partits independentistes catalans al Congrés dels Diputats. 

Precisament sobre aquesta última millora d’ERC, JxCat i la CUP han centrat els seus primers missatges Pilar Rahola i Toni Soler: dues de les primeres cares conegudes que s’han manifestat al respecte.

La col·laboradora de TV3 ha analitzat els resultats electorals en clau catalana: “ERC guanya. JxCat puja. La CUP entra. L’independentisme augmenta. Felicitats, Catalunya. Tossuts i alçats. Espanya és un estat feixista”. 

D’aquesta manera ha ignorat el que representa l’auge de VOX o la caiguda de Ciutadans, el que no ha fet Toni Soler. De fet, el presentador de l’Està Passant ha centrat el seu primer comentari al respecte en aquests dos partits: “La castanya de Ciutadans és una bona notícia pel conjunt de Catalunya. Per Espanya no tant, perquè el substitueix VOX”.

De ben segur que molts més protagonistes de TV3 comparteixen les seves reflexions durant el dia d’avui, l’endemà d’unes eleccions molt comentades.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa