El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El ‘zasca’ de María Patiño a Anabel Pantoja: “No ets filla d’Isabel Pantoja”
  • CA

Isabel Pantoja és a Madrid però ni els seus familiars més propers ho sabien, com la seva filla Isa o la seva neboda Anabel. La col·laboradora de ‘Sálvame’ restava importància durant el programa de dimecres al fet que no li hagués comunicat i María Patiño prenia la paraula per a fer unes declaracions que provocaven que Anabel marxés del plató.

“Que no ho comuniqui no significa res, jo tampoc ho sabia”, deia Anabel i Patiño la interrompia: “No ets la seva filla, ets la seva neboda i has de saber el lloc que ocupes, una filla no es pot assabentar per televisió que la seva mare és a Madrid”.

En aquest moment, Anabel s’aixecava de la cadira i marxava del plató negant amb el dit i queixant-se al director: “És molt lleig el que ha dit María perquè sap que per a ella sóc com la seva filla, no explico mai res, del que sé mai parlo i a mi no se’m diu res per a no posar-me en una tessitura”.

Minuts després i després d’un enfrontament amb Laura Cuevas, Anabel recordava les paraules de María i es trencava de nou. “Em fa molt de mal que María em jutgi com que faig escarafalls”, plorava Anabel i María anava a buscar-la: “Vinc una mica revirada perquè l’Anabel que estic veient no és la Anabel que jo conec”.

“Et vull demanar disculpes, no vull fer-te mal, em crec a vegades la propietària del món, et demano disculpes perquè no vull fer-te mal i sé que per a tu, la teva tia és com una mare i et respecto”, reconeixia la periodista.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa