El 2018 de Miguel Bosé no ha estat gens fàcil… El cantant ha viscut tot un malson des de la separació del seu marit, quan van començar una baralla mediàtica que ha omplert hores i hores de ‘Sálvame’. El problema va arribar quan es va filtrar que s’han repartit els nens, amb la qual cosa viuen dos amb Bosé a Mèxic i dos amb Nacho Palau a Espanya. L’escultor sembla que no estaria d’acord i que l’hauria demandat per aconseguir la custòdia dels quatre germans. 

 

Aquesta disputa ha marxat l’any de l’estrella, que té molt preocupats els seguidors. Especialment des de fa un parell de mesos, després d’aparèixer als Grammy Latinos amb un estat de salut que semblava afectat. El to de veu havia canviat i fins i tot tenia mala cara… Doncs bé, l’últim vídeo que ha publicat ha tornat a deixar els fans amb mal cos. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Qué venga lo mejor de lo mejor para este 2019!! #MB #FelizAño

Una publicación compartida de Miguel Bosé Oficial (@miguelbose) el

 

“Per a tots, un esplèndid 2019. Que vingui el millor del millor i gràcies per aquest esplèndid 2018. Fins aviat. Us estimo, chao!”, assegura mirant fixament a càmera. Això sí, els seguidors s’han quedat amb la imatge que ofereix i amb la veu que se l’escolta. Les continues pauses entre frase i frase i la veu ronca els han tornat a alertar. Què li passa?

 

“Sembles malalt“, “Hauries de descansar, sembles cansat”, “Segueixes amb la veu molt estranya. Espero que no sigui res greu”, “Se’t veu molt deixat… Hauries d’afaitar-te, últimament no et cuides gaire”, han escrit alguns a la publicació. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Miguel Bosé Oficial (@miguelbose) el

 

Què li passa realment al cantant? Té algun problema de salut o és tot preocupació pel mal moment personal que està vivint?

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa