El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El trauma més dur de Jorge Javier Vázquez: “És un tema que em fa patir molt”
  • CA

Jorge Javier Vázquez ha demostrat moltes vegades que li encanta la seva nova figura i que s’estima a si mateix. Es tira floretes públicament, però darrere d’aquest gest amaga un trauma que ara ha tret a la llum. El canvi físic que ha experimentat ha estat increïble, ja que ha aprimat més de 15 kg en un parell d’anys. Però com ho ha aconseguit? Mitjançant molt d’esforç, dieta i exercici; però també amb un canvi radical de mentalitat.

 

Així ho ha explicat a ‘Lecturas‘, en la qual s’ha obert en canal sobre un tema que li provoca “disgust, tristesa i angoixa” en controlar la seva vida: “Vaig a parlar de la insana relació que mantinc amb el pes i amb la meva imatge”. Sempre que li pregunten intenta riure i relativitzar-ho, però ara confessat que li fa patir molt. Assegura que fa tants anys lluitant contra els quilograms que ja ni recorda quan es va iniciar aquesta ‘batalla’, ara bé, el pitjor de tot plegat és que quan millor està físicament, pitjor se sent: “En comptes de provocar-me alegria, fa que la meva inquietud augmenti, perquè em sento obligat a no abaixar la guàrdia, a no relaxar-me, a no permetre’m un excés perquè entenc que em passarà factura. I si el cometo, no vull ni dir el temps que malgasto lluitant contra el complex de culpa”.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) el

 

Molts alaben la seva nova figura, però Jorge Javier s’ho pren com una advertència: “Per a ells és un afalagament, però per mi és motiu d’alarma perquè sempre sembla una amenaçadora veu en el meu interior que recorda que vagi amb compte, que no em passi, que si em relaxo, puc tornar a engreixar els 15 kg que he deixat enrere en aquest any i mig”.

 

El trauma arribaria tan lluny que cada vegada que veu imatges seves d’abans, hauria d’apartar la vista: “Sóc incapaç de veure-les, em fa vergonya. Els meus companys em diuen que hauria de ser al contrari, que hauria de veure-les i sentir-me molt satisfet del que he aconseguit. Però no puc, em superen”. 

 

També ha recordat com de malament ho va passar aquest Nadal, quan va passar 20 dies de vacances al Brasil. Per què? En patir molta ansietat per no poder controlar el que menja: “Anar a restaurants dia sí dia també i estar sempre preguntant-me si el que menjo m’engreixarà i quant… Menysprear aquella segona o tercera copa de vi que tant em ve de gust. Recordo que a cada hotel demanava una bàscula“. Considera que no és fàcil la relació amb el físic, i encara menys si la teva imatge és de domini públic: “Estic convençut que no em menjaria tant el cap si no treballés a televisió”. L’objectiu del presentador? Deixar d’analitzar-se i torturar-se. 

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) el

 

Jorge Javier ha rebut un munt de comentaris donant-li ànims, el que de ben segur que l’ajuda a anar superant-ho. 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa