El tema “estètic” que ha portat a Kiko Rivera a passar per quiròfan

Ha estat el propi DJ qui ha confirmat de què es tractava l'operació

Kiko Rivera preocupava aquest dijous els seus seguidors a les xarxes socials en penjar una story al seu Instagram on se li veia el braç a l’hospital amb la via posada, i hi va escriure: “Doncs res, via i a quiròfan… Desitgeu-me sort!“. Però en cap moment el DJ aclaria quin era el problema que el portava a haver de sotmetre’s a una operació. Però sembla que finalment no és res greu.

Segons ha avançat Kiko Hernández a ‘Sálvame’, el motiu que hauria portat a Kiko Rivera a passar per quiròfan seria una qüestió “estètica lleu”. Segons el tertulià del programa de les tardes de Telecinco, el fill d’Isabel Pantoja “s’ha fet un ajust del botó de la banda gàstrica”. Posteriorment, però, ha estat el propi fill d’Isabel Pantoja qui ho ha confirmat amb un post al seu Instagram, que ha acompanyat d’una foto des de l’hospital.

“Gràcies pel tracte, en aquesta migració de banda gàstrica”, ha començat escrivint el DJ, que ha explicat: “Per problemes de salut hem hagut de treure-la. Ja us explicaré més endavant però m’ha fet un mal bastant important a l’estómac. Gràcies també a Paco i a Arancha de la clínica, i a Marta Marchena per acompanyar-me”. “Comença una nova vida i toca cuidar-se al 100%“, ha afegit Kiko Rivera.

I, finalment, ha tingut paraules d’agraïment per la seva dona i el seu millor amic: “No em vull oblidar de dos dels meus pilars fonamentals que no em deixen sol en cap moment, la meva dona Irene i el meu amic Fran”.

Comentaris

    M'importa 333 cagarros 06/08/2021 9:52 pm
    M'importa 333 cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es fan abraçades, el què mengen o deixen de menjar, si ploren o riuen, si porten tatuatges o no, si fan vacances o deixen de fer-ne, si les fan, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, bicicletosexuals o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una muntanya de merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa un oceà de merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele
      Narcís 07/08/2021 1:17 pm
      Comentari literari d'allò més així com encertat fora mida ! PD : felicitats .. algú ho havia de dir .. i ha estat excepcionalment dit !

Nou comentari