El tatuatge de Rocío Carrasco amb el que va esborrar el record d’Antonio David de la seva pell

La filla de Rocío Jurado porta una au fènix tatuada a l'esquena

Una au fènix. Aquest és el tatuatge que Rocío Carrasco llueix a la seva esquena, i que s’ha pogut veure en la sèrie documental sobre la seva vida, ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’. Molts es preguntaven si aquest tatuatge era realment a l’esquena de la filla de Rocío Jurado, i ha estat Belén Esteban qui ha revelat a ‘Sálvame’ que sí, i quin significat té.

En concret, és un dibuix que representa una au Fènix, que s’utilitza per la metàfora del ressorgir de les cendres. Però amb aquest tatuatge, Rocío Carrasco n’ha tapat un altre, el que s’hauria fet en el passat amb el nom del seu exmarit, Antonio David Flores, i una icona. “Quan se separen, ella se’l tapa i es fa el tatuatge que porta ara”, ha assegurat la tertuliana de ‘Sálvame’.

Rocío Carrasco, en el seu documental - Telecinco
Rocío Carrasco, en el seu documental – Telecinco

No resulta gens estrany que la filla de Rocío Jurado volgués tapar-se el tatuatge, tenint en compte que després que acabés la seva història d’amor, Rocío Carrasco es va desfer de gairebé tots els records que la van unir a ell quan sí que eren feliços. “No tinc ni fotos ni aliances, perquè les vaig tirar pel W.C.. Vaig tirar de la cisterna i se les va emportar l’aigua”, va dir durant l’últim episodi de la serie documental.

Rocío Carrasco ha trencat 25 anys de silenci amb la seva pròpia sèrie documental, un espai en el qual dóna la seva versió sobre com va viure la relació i separació d’Antonio David Flores així com la distància actual que manté amb els seus fills. La filla de Rocío Jurado és l’única protagonista d’aquesta docuserie

Nou comentari