El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El salvatge canvi de ‘look’ d’Aitana que ha fet embogir els fans
  • CA

TVE ha aconseguit l’objectiu que es va marcar fa un parell de setmanes, que tothom parlés d’Operación Triunfo. La manera més fàcil era que hi regnés la polèmica, una tàctica desesperada però que els ha funcionat. Aquesta setmana està sent de les millors de l’edició. Per què? Primer de tot perquè encara hi ha molta gent comentant l’espectacle vergonyós que va protagonitzar el xicot de Maria, l’última expulsada. Els comentaris sexistes i l’actitud grollera que va mantenir va deixar tothom bocabadat. Però això no és tot, ja que s’està parlant molt de la confirmació de la ruptura d’Alfred i Amaia, la parelleta de l’any passat. La revista ‘Lecturas’ ha publicat una impactant fotografia del català, totalment desesperat mentre demanava una segona oportunitat a la parella.

 

Aquestes dues bombes han fet les delícies del programa, que veuen que estan tenint molta repercussió. Doncs bé, ara s’hi suma un nou titular. La protagonista és també de l’anterior edició, per això: Aitana, una de les més triomfadores. La catalana va sorprendre els seguidors en fer oficial que havia tallat amb el seu company d’edició Cepeda, però avui no és notícia per això. És la vida professional de la jove el que l’ha catapultat a la fama de nou, i és que avui ha estrenat el seu primer disc ‘Tráiler‘. El nou single s’ha convertit en número 1 en poques hores, tota una fita que demostra que la cadena va triomfar en escollir-la.

 

 

I com ha celebrat aquest èxit? Delectant els fans amb un canvi de look radical que els ha deixat sense paraules. El serrell recte i el pentinat llis són dues de les seves senyes d’identitat, però sembla que ha volgut innovar i afrontar aquesta nova etapa amb un altre estil. De la llarga cabellera ha passat als rínxols d’estil típic dels 70, i del to castany, a uns reflexos rossos. 

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de AITANA (@aitanax) el

 

Cabell rinxolat, disc nou, amb el cor lliure… L’Aitana d’OT es troba en un moment molt dolç i sembla que el seu èxit no té sostre. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa